0
Wally's Farm
De Golden Sixties in de West-Vlaamse heuvels

Op 31/12/2014 sloot Wally na 20 jaar socissen en koteletten de deuren van zijn Farm. Maar niet getreurd… Wally blijft optreden voor zijn fans! Vanaf 1 februari 2015 gaan de optredens door in ’t Kommiezenkot, 500 meter verder naar Abele toe.
Wally’s Farm zelf kan door iedereen gehuurd worden voor allerlei evenementen. Van seminaries tot babyborrels, trouwfeesten en fuiven. Met een capaciteit van 220 zitplaatsen is dit hiervoor de perfecte locatie.

Alle accommodatie is voorzien en zelfs de muziekinstallatie blijft ter beschikking. Parkingproblemen zullen u en uw gasten er niet ondervinden, zowel bussen als auto’s kunnen op de grote parking voor de zaal geparkeerd worden.
Op aanvraag komt Wally - met of zonder zijn Rocking Daddy’s – zelfs optreden op uw feest! De Elvis-show die u van Wally gewoon bent met liedjes uit de jaren ’60 en Country & Westernmuziek. Met zijn band erbij kan er voor een live-spektakel gezorgd worden die iedereen van zijn stoel krijgt. Ambiance verzekerd!
Als u zelf voor de catering (drank en eten) zorgt, kan u dus eigenlijk van een ouderwetse zondag op Wally’s Farm genieten.

Alle inlichtingen zijn te verkrijgen bij:
Kommiezenkot
Abeelseweg 185
8970 Poperinge
Tel: 057 33 52 24
GSM: 0479 58 00 54


Developed by DigitalMind